You are here

Αποχώρηση Κρητιώτη από τη Universal Life

25/01/2018 12:08
 
Την αποχώρηση του πρώτου εκτελεστικού της διευθυντή Ανδρέα Κρητιώτη, ανακοίνωσε η Universal Life.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Universal Life, ο κ. Κρητιώτης αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, δηλώνοντας παράλληλα την ετοιμότητα του να συνεχίσει να παρέχει κάθε βοήθεια προς την εταιρεία μέχρι το διορισμό του αντικαταστάτη του.
 
Όπως προστίθεται, μέχρι την πλήρωση της θέσης του πρώτου εκτελεστικού διευθυντή, χρέη θα εκτελεί ο αναπληρωτής πρώτος εκτελεστικός διευθυντής, Κύπρος Μοιράνθης.
 
Σε γραπτή δήλωση του ο κ. Κρητιώτης σημειώνει ότι ήταν τιμή του που διετέλεσε πρώτος εκτελεστικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Universal Life από το 2012 μέχρι σήμερα. 
 
«Μέσα από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την οικονομία του τόπου καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους, να επαναφέρουμε την εταιρεία στη θέση που της αξίζει και να θέσουμε τις βάσεις για συνέχιση της ανοδικής της πορείας.  Είμαι βέβαιος ότι η πρόσφατη συνεργασία με τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα πορεία ανάπτυξης.  Η Universal Life διαθέτει ικανότατα στελέχη που εγγυούνται τη συνέχιση της ανοδικής αυτής πορείας.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας για τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου για την αφοσίωση και την εργατικότητα τους», προσθέτει.