You are here

Συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχε ο Φ. Κουβέλης

13/03/2018 12:58

Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Κουβέλης είχε συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας συζήτησε με τους γονείς και τους διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου οι δύο στρατιωτικοί να επιστρέψουν το συντομότερο στην Ελλάδα.  «Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα» είπε ο κ. Κουβέλης στη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Μπροστά στις κάμερες, η Σοφία Κούκλατζη απευθύνθηκε στον κ. Κουβέλη λέγοντάς του: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

Νωρίτερα το πρωί τους γονείς του Δ. Κούκλατζή επισκέφθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Θράκης της ΝΔ, Νικόλαος Δένδιας μαζί με τον βουλευτή του κόμματος και πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.