You are here

Aristo Developers: Ισχυρή ζήτηση από επενδυτές ακινήτων

16/01/2018 12:30

Εξαιρετικές επιδόσεις πωλήσεων σημειώνει ένα εκ των νέων έργων που παρουσίασε πρόσφατα σε δυνητικούς αγοραστές ακινήτων η AristoDevelopers.

Το Rosemarine Residences το οποίο και αποτελείται από 15 πολυτελέστατες ανεξάρτητες επαύλεις 3, 4 και 5 υπνοδωματίων, διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων καθώς και από αριθμό εμπορικών καταστημάτων,διατέθηκε στην αγορά τον περασμένο Νοέμβριο 2017. Ενδεικτικό της ισχυρότατης ζήτησης από αγοραστές ακινήτων για το Rosemarine Residences αποτελεί το γεγονός ότι έχει ήδη πωληθεί πέραν του 70% των συνολικών διαθέσιμων μονάδων του έργου σε λιγότερο από δύο μήνες,  κάτι που το κατατάσσει σε ένα από τα πλέον περιζήτητα έργα της χώρας.

Το RosemarineResidences βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την θάλασσα σε απόσταση αναπνοής από αμμώδεις παραλίες και εφάπτεται του παραλιακού δρόμου Πάφου - Κισσόνεργας που οδηγεί στον Κόλπο των Κοραλλίων με πληθώρα καφεστιατορίων, καταστημάτων και άλλων υπηρεσιών.

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 37 χρόνων, η Aristo Developers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας αλλά και ιδιαίτερα της Πάφου όπου και σύντομα προγραμματίζει την ανάπτυξη πολλών άλλων νέων έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου παρακαλώ επικοινωνήστε με την ARISTO DEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 8000 2747 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aristodevelopers.com