You are here

Το CIIM παρουσιάζει ένα νέο τρόπο επαγγελματικής κατάρτισης: Brain Time Training Series

29/05/2012 12:33
Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) παρουσιάζει ένα νέο τρόπο κατάρτισης που απευθύνεται στους σύγχρονους πολυάσχολους επαγγελματίες: το Brain Time Training Series περιλαμβάνει σύντομα εργαστήρια διάρκειας 3 ½ ωρών, που εστιάζουν σε βασικές δεξιότητες που βοηθούν εταιρείες να αναπτύξουν το προσωπικό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, καθώς και επαγγελματίες για να προωθήσουν την επαγγελματικής τους ανέλιξη.

Αυτά τα σύντομης διάρκειας εργαστήρια είναι διασκεδαστικά και διαδραστικά, χρησιμοποιώντας σύγχρονα παραδείγματα από την εμπειρία του εκπαιδευτή και είναι ιδανικά για πολυάσχολους επαγγελματίες από οποιονδήποτε τομέα.

Οι γρήγορες τεχνικές μάθησης που χρησιμοποιούνται στο Brain Time Training έχουν σχεδιαστεί ειδικά από τους εκπαιδευτές του CIIM για να εξασφαλίζουν μια δυνατή εμπειρία μάθησης, που θα εμπνεύσει και θα δώσει στους συμμετέχοντες ένα καθορισμένο σχέδιο δράσης για εφαρμογή αμέσως μετά την συνεδρία.

Δώστε το μυαλό σας μια επαγγελματική ‘προπόνηση’ και αναβαθμίστε τις δεξιότητες και την απόδοσή σας, με τo νέο πρόγραμμα κατάρτισης ‘Brain Time Training Series’ του CIIM, που θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό τον Μάιο και Ιούνιο του 2012, ως ακολούθως:

Create and Deliver Influential Presentations - Πέμπτη 24th Μαΐου

Give Effective Feedback – Τετάρτη 30 Μαΐου

Build High Trust Teams - Πέμπτη 31 Μαΐου

Coach your People – Τετάρτη 6 Ιουνίου

Design and Execute Well Formed Goals – Τρίτη 12 Ιουνίου

Manage Conflict – Πέμπτη 14 Ιουνίου

Motivate your People - Τετάρτη 20 Ιουνίου

Manage your Time and Priorities – Τετάρτη 27 Ιουνίου

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του CIIM στη Λεμεσό, Γρίβα Διγενή & Αναστάση Σιουκρή, πρώτος όροφος (πάνω από τα Starbucks) από τις 9.00 π.μ. έως τις 12.30.

Ειδικά πακέτα είναι διαθέσιμα σε ιδιώτες για κρατήσεις οποιονδήποτε τεσσάρων σεμιναρίων και σε εταιρείες για κρατήσεις δέκα θέσεων για το προσωπικό τους σε οποιαδήποτε από τα σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με το CIIM Executive Education στην Λεμεσό Τηλ: 25 878782, 96666906 ή Λευκωσία στο 22462256, ή μέσω e-mail στο [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμες εγγραφής, υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του CIIM: www.ciim.ac.cy.