You are here

Το ΕΒΕΑ χαιρετίζει την υπογραφή των συμβολαίων για την μαρίνα Παραλιμνίου

16/01/2018 13:01

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου, με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζει την υπογραφή των συμβολαίων για την κατασκευή μαρίνας  στην περιοχή Αγίου Νικολάου στον Πρωταρά – Παραλίμνι.

Μετά την μαρίνα της Αγίας Νάπας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ακόμα ένα σημαντικό έργο υποδομής υλοποιείται στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Τα δύο μεγαλεπήβολα αυτά έργα αξίας πέραν των €350 εκ. θα δημιουργήσουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας και θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο της επαρχίας.

Θα συμβάλουν επίσης στον εμπλουτισμό και αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, στην ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί και το μείζονα στόχο για την αξιοποίηση και μεγιστοποίηση της οικονομικής απόδοσης των μεγάλων επενδύσεων που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της Ελεύθερης Αμμοχώστου, του μεγαλύτερου τουριστικού θέρετρου της Κύπρου.

Επισημαίνεται ακόμα ότι η συμμετοχή κυπριακών και ξένων επιχειρήσεων στα μεγάλα αυτά αναπτυξιακά έργα εκφράζουν την εμπιστοσύνη για το μέλλον της κυπριακής οικονομίας και ενθαρρύνουν την προσέλκυση ξένων επενδύσεων που είναι απαραίτητες για τον τόπο.