You are here

Χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου είδαν από κοντά το αυθεντικό Τρόπαιο του FIFA WORLD CUP™ 2018

16/02/2018 13:02

Το 4ο FIFA World CupTrophy Tour από την Coca-Cola έκανε στάση και στην Κύπρο στις 16 Φεβρουαρίου  

Με μεγάλο ενθουσιασμό πλήθος ποδοσφαιρόφιλων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το αυθεντικό Τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™ στις 16 Φεβρουαρίου 2018 στο πλαίσιο του 4ου FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola. Το νησί μας είχε για πρώτη φορά τη χαρά να φιλοξενήσει το Τρόπαιο, δίνοντας στους φίλους του αθλήματος τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν το πιο θρυλικό σύμβολο του ποδοσφαίρου από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το ανεκτίμητης αξίας έπαθλο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης, καθώς το Τρόπαιο μπορούν να αγγίξουν μόνο αρχηγοί κρατών και που το έχουν κερδίσει ή κατακτήσει. Στη διάρκεια της διάσκεψης τύπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Νίκος Αναστασιάδης σημείωσε: «Το βαρύτιμο αυθεντικό αυτό Τρόπαιο, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα αθλητισμού διεθνώς, έχει κατακτηθεί από παγκοσμίου φήμης εθνικές ομάδες και έχει περάσει από τα χέρια θρυλικών προπονητών και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με κυρίαρχο αίσθημα την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους αγωνίστηκαν με πάθος και αξιοπρέπεια για το εθνόσημο της φανέλας τους, κοσμώντας την ποδοσφαιρική ζωή και εκπροσώπηση της χώρας τους με το ταλέντο, το ήθος και την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Φίλες και φίλοι, ως τέτοιο το Τρόπαιο συμβολίζει τη δύναμη της νίκης και την οικουμενικότητα του αθλήματος του ποδοσφαίρου και ανάγεται σε ένα σύμβολο αριστείας που επιτυγχάνεται με αποφασιστικότητα, πειθαρχία και αφοσίωση. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους είναι που θεωρώ την επιλογή της Κύπρου ανάμεσα στις 50 χώρες από έξι ηπείρους στις οποίες θα μεταφερθεί και φιλοξενηθεί το αυθεντικό Τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα μας. Και προς τούτο θέλω θερμά να ευχαριστήσω την εταιρεία Α/φοί Λανίτη και την εταιρεία Coca-Cola για την επιτυχία τους πράγματι να εξασφαλίσουν την έλευση του Τροπαίου και από τη δική μας πατρίδα».

Από την πλευρά του ο Διεθνής Εκπρόσωπος της FIFA, κύριος Lucas Rachow ανέφερε: «Σήμερα η Λευκωσία έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ένα κομμάτι από την ιστορία του ποδοσφαίρου. Το αυθεντικό Τρόπαιο που βρίσκεται σήμερα εδώ, είναι το πιο δυνατό σύμβολο του αθλήματος. Ένα σύμβολο που αντικατοπτρίζει το πάθος εκατομμυρίων φιλάθλων του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, καταγωγής ή θέσης».

Ο Γενικός Διευθυντής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κύριος Ανθούλλης Μυλωνάς, δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την Κύπρο και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στη χώρα μας το πλέον αναγνωρίσιμο Τρόπαιο στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζουμε τη χαρά μας που για πρώτη φορά οι κύπριοι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το βαρύτιμο αυτό Τρόπαιο. Το ποδόσφαιρο είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές άθλημα στην Κύπρο και είμαι σίγουρος πως τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στη διαρκή προσπάθεια στην ανάπτυξη και προώθηση στη χώρα μας».

Τέλος, ο κύριος Βαγγέλης Μόσχος, Διευθυντής της Α/φοί Λανίτη Λτδ επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδειχθήκαμε το αυθεντικό Τρόπαιο στην Κύπρο. Ως μακροχρόνιος υποστηρικτής του ποδοσφαίρου, η Coca-Cola συνοδεύει τo 4ο FIFA World Cup Trophy Tour σε ένα ακόμα απίστευτο ταξίδι που ενώνει διαφορετικές χώρες, διαφορετικές κουλτούρες και μοιράζει το μήνυμα της αισιοδοξίας αλλά και τις αξίες του αθλητισμού».

Χιλιάδες ήταν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν άμεσα και έσπευσαν από νωρίς να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το μεγαλύτερο και πολυαγαπημένο αθλητικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ 2018. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην εκδήλωση του ΓΣΠ είχαν την ευκαιρία να δουν σε φωτογραφική έκθεση στιγμιότυπα από προηγούμενες διοργανώσεις του FIFA World Cup™, να συναγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια, να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις του football freestyler και να απολαύσουν εκπληκτική μουσική παρέα με Coca-Cola. Ταυτόχρονα το παρών τους στις εκδηλώσεις έδωσαν πολιτειακοί αξιωματούχοι του τόπου, παράγοντες του αθλητισμού, πρώην και νυν παίχτες του ποδοσφαίρου.

Η Κύπρος βρίσκεται ανάμεσα στις 51 χώρες τις οποίες επισκέπτεται το πολυπόθητο Τρόπαιο στη διεθνή διαδρομή του. Το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola ξεκίνησε το ταξίδι του τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Ρωσία, η οποία θα φιλοξενήσει το φετινό καλοκαίρι τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA™ από τις 14 Ιουνίου - 15 Ιουλίου του 2018

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή του Τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™, όπως και για επικείμενους προορισμούς και ημερομηνίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, την επίσημη σελίδα στο Facebook και την επίσημη σελίδα στο Instagram.

H The Coca-Cola Company διατηρεί μια μακροχρόνια σχέση με τη FIFA από το 1974 και είναι επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™ από το 1978. 

Η Coca-Cola έχει διαφημίσεις από το 1950 σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™ και αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Φέτος είναι η 4η φορά που η Coca-Cola και η FIFA ενώνονται για να προσφέρουν το FIFA Trophy στον κόσμο.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Σχετικά με την Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuzetea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

Μάθετε περισσότερα στο website της Αφοί Λανίτη και στο Facebook