You are here

Η British Airways με νέα διαδρομή: Λάρνακα – Λονδίνο Γκάτγουικ

15/05/2013 15:37
Επεκτείνει επίσης τη διαδρομή Πάφος – Γκάτγουικ μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2013

Η British Airways εγκαινιάζει τη νέα, απευθείας διαδρομή από Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Γκάτγουικ στο Λονδίνο, προσφέροντας έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες από και προς την Κύπρο! Οι πτήσεις προς και από Λάρνακα – Γκάτγουικ θα πραγματοποιούνται 3 φορές την βδομάδα, ξεκινώντας από τις 30 Ιουνίου 2013 και έρχονται ως προσθήκη στις υφιστάμενες καθημερινές πτήσεις από Λάρνακα προς το Χίθροου Λονδίνου, στο Terminal 5. Η British Airways ανακοίνωσε επίσης την επέκταση της διαδρομής Πάφος – Γκάτγουικ μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2013, ένα μήνα περισσότερο απ’ ότι είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Οι πτήσεις προς και από το Γκάτγουικ Λονδίνου είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή σε βολικές ώρες, κάνοντας τις συνδέσεις προς και από μακρινούς προορισμούς ακόμη ευκολότερους.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της British Αirways δήλωσε σχετικά: «Η νέα διαδρομή Λάρνακα – Γκάτγουικ θα παρέχει περισσότερες επιλογές σε ταξιδιώτες που ταξιδεύουν εκτός αλλά και στον εισερχόμενο τουρισμό, να φτάσουν εύκολα στον προορισμό τους. Θα παρέχει επίσης ακόμη πιο βολικές συνδέσεις μετ’ επιστροφής σε άλλους προορισμούς του δικτύου της BA, από Γκάτγουικ αλλά και από Χίθροου. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την προσθήκη της νέας αυτής διαδρομής, αφού πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στο να φέρει ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες στην Κύπρο».

Πτήσεις για τη διαδρομή Λάρνακα – Γκάτγουικ είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας www.ba.com, του ταξιδιωτικού σας πράκτορα ή του νέου αριθμού του Κέντρου Κρατήσεων της British Airways, 800 92 556.