You are here

Η IVECO επιλέγει το 100% συνθετικό Castrol Enduron 10W-40

06/03/2012 09:58
Η IVECO, που αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την εταιρεία CTC Automotive Ltd, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των εμπορικών και μεταφορικών οχημάτων, έχει επιλέξει τη χρησιμοποίηση του 100% συνθετικού λιπαντικού Castrol Enduron 10W-40 για τα οχήματα που εξυπηρετεί στα συνεργεία της. Οι απαιτήσεις των σύγχρονων κινητήρων, η νομοθεσία ρύπων, το κόστος ιδιοκτησίας, οι οδηγικές συνήθειες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Κύπρο ήταν οι παράγοντες που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη μελέτη που προέβη η IVECO αναφορικά με την επιλογή του καταλληλότερου λιπαντικού κινητήρων.

Η Castrol, παγκόσμια ηγέτιδα στον τομέα των εξειδικευμένων λιπαντικών και μέλος του ομίλου εταιριών BP, συνεργάζεται με τη CTC Automotive από το 1996. Η Castrol παρουσίασε πρόσφατα στο προσωπικό του συνεργείου της IVECO το κορυφαίο 100% συνθετικό λιπαντικό Enduron 10W-40. Η προηγμένη τεχνολογία του λιπαντικού Castrol Enduron 10W-40 προσφέρει ζωτικής σημασίας πλεονεκτήματα στον ιδιοκτήτη του οχήματος IVECO. Συγκεκριμένα, προστατεύει τον κινητήρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα αλλαγών, παρέχει απαράμιλλη προστασία από τη φθορά, την υγρασία και τη σκόνη ενώ έχει κορυφαίες επιδόσεις στη θερμική αντοχή. Το συνθετικό λιπαντικό κορυφαίων επιδόσεων και προδιαγραφών παρέχει απόλυτη λίπανση και απόδοση κινητήρα στο μέγιστο βαθμό.

Η CTC Automotive έχει ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιεί στα συνεργεία της το Castrol Enduron 10W-40 για τα οχήματα IVECO, μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Παράλληλα, η εταιρεία Castrol έχει εκδώσει και σχετικό ενημερωτικό υλικό για το λιπαντικό, το οποίο θα προσφέρει επίσης προς τους ιδιοκτήτες οχημάτων IVECO.