You are here

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος στην Στρατηγική Μάρκετινγκ Luis Filipe Lages στο CIIM για δύο μοναδικά σεμινάρια

19/04/2012 16:17
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην Στρατηγική Μάρκετινγκ Luis Filipe Lages, θα βρίσκεται στο Cyprus International Institute of Management (CIIM) στην Λευκωσία από τις 25 μέχρι τις 27 Απριλίου για να παρουσιάσει δύο από τα καινοτόμα σεμινάρια του, σε στελέχη και διευθυντές μάρκετινγκ αλλά και σε ηγέτες οργανισμών και εταιρειών.

Το πρώτο σεμινάριο με θέμα τις ‘Σύγχρονες Πρακτικές Μάρκετινγκ’ θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου και θα επικεντρωθεί σε νέες καινοτόμες τεχνικές μάρκετινγκ, όπως και ‘GloCal Strategies’ για ανάπτυξη στην τοπική και διεθνή αγορά. Το δεύτερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Απριλίου και θα επικεντρωθεί σε θέματα Σχεδιασμού Στρατηγικής Μάρκετινγκ, για ‘Δημιουργία μιας δυναμικής και βιώσιμης θέσης στην αγορά σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον’.

Ο καθηγητής Luis Filipe Lages είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας σε θέματα καινοτομίας, ανάπτυξης νέων προϊόντων/υπηρεσιών, στην διεθνή στρατηγική μάρκετινγκ και την μεταφορά της επιστήμης και της τεχνολογικής καινοτομίας σε επιχειρηματική ανάπτυξη. Πρόσφατα είχε επισκεφτεί ξανά την Κύπρο όπου παρουσίασε ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο στο CIIM, με θέμα το νέο του βιβλίο ‘The Glocalwave: Be Local, Be Global, Be Glocal’.

Ο Luis Filipe Lages είναι επισκέπτης καθηγητής στους τομείς της Στρατηγικής Μάρκετινγκ, Καινοτομίας και Τεχνολογίας και International Business στο CIIM αλλά και σε αρκετές άλλες κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των London Business School, MIT-Sloan School of Management, Stanford Graduate School of Business, MIT-Engineering School .Επιπλέον είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Nova School of Business and Economics στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας.

Έχει εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο σε επιχειρήσεις όσο και στον κυβερνητικό τομέα. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί και έχει τεθεί σε εφαρμογή από στελέχη σε όλο τον κόσμο, σε χώρες όπως Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Κίνα, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σλοβενία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Τα σεμινάρια στην Κύπρο απευθύνονται σε Διευθυντές Μάρκετινγκ, καθώς και σε όλους όσους βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις και χρειάζονται μια καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας του μάρκετινγκ, όπως Διευθυντές, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Οικονομικούς Διευθυντές και Supervisors. Τα σεμινάρια είναι επίσης κατάλληλα για Συμβούλους, Επιχειρηματίες και Intrapreneurs.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα σεμινάρια του Luis Filipe Lages στις 25, 26 και 27 Απριλίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το CIIM Executive Education καλώντας 22462246 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].