You are here

Οι Γιάννης Σοφιανός και Κυριάκος Βλάχος νέοι συνέταιροι στη Deloitte

10/01/2017 15:09
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Deloitte ανακοινώνει ότι από την 1/1/2017, οι Γιάννης Σοφιανός και Κυριάκος Βλάχος προάγονται σε συνέταιρους. Η εν λόγω εξέλιξη ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική και ηγετική παρουσία της Deloitte στην Κύπρο.

Ο Γιάννης Σοφιανός είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales και κάτοχος πτυχίου BSc Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών από το London School of Economics and Political Science. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Deloitte το 2000 και προάχθηκε στη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή το 2011. Ο Γιάννης προσφέρει ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ευρύ πελατολόγιο και επικεντρώνεται στον τομέα των κατασκευών και ανάπτυξης ακινήτων.

Ο Κυριάκος Βλάχος είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales και κάτοχος πτυχίου BA (Econ) Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών από το University of Manchester. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Deloitte το 2003 και προάχθηκε στη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή το 2012. Ο Κυριάκος προσφέρει ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ευρύ πελατολόγιο και επικεντρώνεται στον τομέα της ναυτιλίας.