You are here

Ετοιμοπόλεμοι οι Λαρνακείς για εγκαταστάσεις καυσίμων

19/03/2018 17:31
 
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εταιρειών πετρελαιοειδών και υγραερίου, στην παρουσία του υπουργού ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη, θα έχει ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, την Παρασκευή.
 
Σκοπός της συνάντησης είναι η μεταφορά των θέσεων του δήμου προς τις εταιρείες για απομάκρυνση των εγκαταστάσεων καυσίμων καθώς και την αποφασιστικότητα του να μη δεχθεί άλλες αδικαιολόγητες παρατάσεις. 
 
Η απόφαση λήφθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Βύρα και των επικεφαλών δημοτικών ομάδων και υπηρεσιακών του δήμου Λάρνακας με τον υπουργό ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη, στο γραφείο του υπουργού.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Λάρνακας, θα καταθέσει την τελική του θέση ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις ενέργειες που θα προκύψουν από τις πιο πάνω συναντήσεις, καθώς και την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση μετά από την αναμενόμενη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Η συνάντηση σημερινή συνάντηση με τον υπουργό ενέργειας ορίστηκε μετά από την επιστολή που απόστειλε ο δήμαρχος Λάρνακας, στις 23 Φεβρουαρίου 2018, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.