You are here

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι ζητούν απόψεις υποψηφίων προέδρων

11/01/2018 13:06

Τις απόψεις και θέσεις των υποψηφίων προέδρων της δημοκρατίας ζητά η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου και προς το σκοπό αυτό πραγματοποιεί συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρει σε εγκύκλιό της η ΕΤΥΚ, ενόψει των προεδρικών εκλογών 2018, το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης μας αποφάσισε να απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους για το προεδρικό αξίωμα, που στηρίζονται από κοινοβουλευτικά κόμματα.

Όπως αναφέρεται, η πρόσκληση, δίδει την ευκαιρία στους τραπεζοϋπαλλήλους να ενημερωθούν αναλυτικά για τις θέσεις και απόψεις των υποψηφίων αλλά ταυτόχρονα τους δίνει την ευκαιρία άμεσα και ισχυρά να δώσουν και οι ίδιοι τα δικά τους μηνύματα και απόψεις προς τους υποψηφίους και πιθανό μέσα από μια σωστή άμεση επικοινωνία, οι υποψήφιοι πρόεδροι λάβουν σοβαρά τις εισηγήσεις των Τραπεζοϋπαλλήλων και να βελτιώσουν τις δικές τους θέσεις.

Στην πρόσκληση της οργάνωσης, έχουν ανταποκριθεί, πέραν του κ. Γιώργου

Λιλλήκα (η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9/1/2018) οι κ. Χρίστος Χρίστου, Σταύρος Μαλάς και Ν. Παπαδόπουλος και όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 16:00 στην αίθουσα συνεδρίων στο οίκημα της ΕΤΥΚ στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση με τη συμμετοχή του Χρίστου Χρίστου θα γίνει την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, του Σταύρου Μαλά την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 και του Νικόλα Παπαδόπουλο την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018.

«Αναμένουμε την απάντηση από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με νέα εγκύκλιό μας», σημειώνεται.

Η οργάνωση προτρέπει όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν για να ενημερωθούν

καλύτερα, ούτως ώστε ενεργά και υπεύθυνα να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφους τους.