You are here

Πέντε προτάσεις για λιμάνι Λάρνακας

20/03/2017 22:00
Πέντε προτάσεις ενδιαφέροντος από διάφορες Κοινοπραξίες υποβλήθηκαν για την ανάπτυξη του Λιμένα και της Μαρίνας Λάρνακας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο της Ανάπτυξης του Λιμένα και της Μαρίνας Λάρνακας και για τον εν λόγω διαγωνισμό λήφθηκαν πέντε (5) προτάσεις ενδιαφέροντος.

Η αξιολόγηση, τόσο των οικονομικών όσο και των τεχνικών κριτηρίων, από την ομάδα των τεχνοκρατών και των συμβούλων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θα ξεκινήσει άμεσα.

“Η αξιολόγηση αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Απριλίου. Στους ενδιαφερόμενους φορείς που θα προεπιλεγούν, θα σταλεί σχετική Πρόσκληση για Υποβολή Προσφορών (Invitation to Tender) και προσχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης”, προστίθεται.

Σημειώνεται, ότι το προσεχές φθινόπωρο αναμένεται να υποβληθούν οι προτάσεις ενδιαφέροντος των οικονομικών φορέων που θα έχουν προεπιλεγεί, οι οποίες θα αξιολογηθούν, ώστε να υπογραφεί στη συνέχεια η Σύμβαση Παραχώρησης με τον επιτυχόντα Οικονομικό Φορέα.