You are here

Λήδα: Υπενθύμιση για άσκηση ΔΑΜ

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ 1ης και 10ης Δεκεμβρίου, 2001 θα είναι η περίοδος εξάσκησης των Ειδικών Δικαιωμάτων Αγοράς Μετοχών (Power Warrants 2000/2002) της ΛΗΔΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ.

Η πληρωμή της τιμής άσκησης του δικαιώματος αυτού γίνεται με την καταβολή των 50 σεντ ανά μετοχή που θα αποκτηθεί, με επιταγή στο όνομα της Λήδα Επενδυτική Εταιρεία Λίμιτεδ (Power Warrants 2000/2002), μαζί με την κατάθεση του Πιστοποιητικού των ΔΑΜ κατά την πιο πάνω περίοδο. Η άσκηση των ΔΑΜ θα γίνεται στo Kallipolis Tower, ισόγειο, Καλλιπόλεως 7, Λευκωσία, ή στα κατά τόπους γραφεία της Share Link Securities Limited.

Κύριο χαρακτηριστικό των ειδικών δικαιωμάτων, είναι ότι ο αριθμός των μετοχών που θα δικαιούται να αποκτήσει ο κάτοχός τους δεν είναι σταθερός, αλλά εξαρτάται από την τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής στο Χ.Α.Κ.. Δηλαδή, αύξηση της τιμής της μετοχής της Εταιρείας στην αγορά θα σημαίνει αυτόματα και αύξηση του αριθμού νέων μετοχών που θα δικαιούται να αποκτήσει ο κάτοχος των ειδικών δικαιωμάτων. Ο μέγιστος αριθμός μετοχών ανά δικαίωμα, που θα επιτυγχάνεται στην περίπτωση που η τιμή της μετοχής είναι 75 σεντ και άνω, θα είναι δύο μετοχές.
Wednesday, 7 November, 2001 - 10:22