You are here

Το 2019 ανοίγει το Radisson Blu

11/01/2017 16:47
Το 2019 αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το Radisson Blu Conference and Airport Hotel στη Λάρνακα.

Σε δελτίο Τύπου της Sunnyseeker Hotels αναφέρεται ότι η εταιρεία «συνεχώς επεκτείνεται και εδραιώνει τη παρουσία της στη Κύπρο υπογράφοντας συμφωνία με την εταιρεία The Rezidor Hotel Group, μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες ξενοδοχείων στον κόσμο και μέλος της Calrson Rezidor Hotel Group, με πάνω από 337 ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό ανέγερση στην Ευρώπη».

Προστίθεται ότι «το ξενοδοχείο Radisson Blu Conference and Airport Hotel στη Λάρνακα προγραμματίζεται να ανοίξει τις πύλες του το 2019 και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο και Συνεδριακό Κέντρο στην Κύπρο, που θα βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «το ξενοδοχείο θα βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα διαθέτει 180 δωμάτια και θα προσφέρει εκτενείς εγκαταστάσεις για συναντήσεις και εκδηλώσεις, εξαιρετικές ευκαιρίες αναψυχής, που περιλαμβάνουν σπα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ενώ θα σχεδιαστεί, θα κατασκευαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές της Carlson Rezidor Hotel Group».

Ο Elie Younes, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Rezidor Hotel Group ανέφερε ότι «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την υπογραφή της ανέγερσης δεύτερου ξενοδοχείου στη Κύπρο και την επέκταση της συνεργασίας μας με την Sunnyseeker Hotels, ύστερα και από την υπογραφή του πρώτου μας ακινήτου στη Κύπρο το 2015 με την JW Pegasus».

Πρόσθεσε ότι «η Κύπρος είναι μια αγορά που εξακολουθεί να κυριαρχείται από τοπικές ξενοδοχειακές μονάδες» και σημείωσε πως «αυξάνουμε το διεθνές εμπορικό σήμα της Radisson Blu και ανοίγουμε νέα επιλογές διαμονής στους πελάτες μας».

Εξάλλου ο Μάριος Πολυβίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunnyseeker Hotel ανέφερε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι για την ανάπτυξη της συνεργασίας μας με την Carlson Rezidor Hotel Group, με την υπογραφή για ανέγερση του Radisson Blu Conference και Airport Hotel, Λάρνακα. Πιστεύουμε ότι η μελλοντική ζήτηση θα αυξηθεί μόνο με σχέδια για τουριστική ανάπτυξη της πόλης, σε συνδυασμό με την χρήση ενός αξιόπιστου εμπορικού σήματος όπως το Radisson Blu.»

Ο κ. Πολυβίου εξέφρασε τις ευχαριστίες της Sunnyseeker Hotels προς την Carlson Rezidor Hotel Group «για την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που έδειξαν στην εταιρεία μας».