You are here

ΧΑΚ: Oι VIRE, SILEX, BRO, EHMI, PCSW, GLOBO και GNPN δεν ανακοίνωσαν εξαμηνιαία 2017 – Αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων των VIRE και SILEX στις 16/10

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με τη λήξη της περιόδου υποβολής και δημοσιοποίησης (30 Σεπτεμβρίου 2017) της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης των εισηγμένων εταιρειών στο ΧΑΚ για την περίοδο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2017, (με βάση τις διατάξεις του Άρθρου 142 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου), ανακοινώνει ότι οι πιο κάτω εταιρείες οι οποίες είναι εισηγμένες στη ΝΕΑ Αγορά δεν έχουν εκδώσει και δημοσιοποιήσει την Εξαμηνιαία Οικονομική τους Έκθεση:

• VIRETA INVESTMENTS PLC
• SILEX (UK) PLC
• BROZOS IVY PUBLIC LTD
• ΑΙΧΜΗ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
• P.C. SPLASH WATER PUBLIC COMPANY LTD
• GLOBO TECHNOLOGIES UK LTD
• GOLDMAN & PARTNERS LTD

Το Χρηματιστήριο, ενόψει του πιο πάνω, θα προχωρήσει σε αναστολή της διαπραγμάτευσης των τίτλων των εταιρειών VIRETA INVESTMENTS PLC και SILEX (UK) PLC, σύμφωνα με το Άρθρο 183 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου, για προστασία του επενδυτικού κοινού, καθώς και με βάση την Απόφαση Πολιτικής του Συμβουλίου του ΧΑΚ αναφορικά με την αναστολή και διαγραφή αξιών στις Αγορές του (Αρ. Εγκυκλίου: 03/2015, ημερ. 13/7/2015). Οι πιο πάνω αναστολές θα έχουν ισχύ από τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, για διάστημα 2 μηνών. Περαιτέρω, σημειώνεται ότι η εν λόγω απόφαση, έχει επικυρωθεί από το Συμβούλιο του Χρηματιστήριου.

Σημειώνεται επίσης ότι οι τίτλοι των εταιρειών BROZOS IVY PUBLIC LTD, ΑΙΧΜΗ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, P.C. SPLASH WATER PUBLIC COMPANY LTD, GLOBO TECHNOLOGIES UK LTD και GOLDMAN & PARTNERS LTD θα συνεχίσουν να τελούν υπό καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης (βρίσκονται ήδη σε αναστολή διαπραγμάτευσης λόγω μη υποβολής προηγούμενων οικονομικών τους αποτελεσμάτων).
Thursday, 12 October, 2017 - 10:43