ΕΤ. ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ Α.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Από την ΕΥΑΘ ΑΕ ανακοινώνεται ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που συνήλθε σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2012, στην οποία παρέστησαν οκτώ (8) μέτοχοι εκπροσωπώντας 29.028.584 μετοχές επί συνόλου 36.300.000 μετοχών με ποσοστό 79,96855% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου & ορισμός Ανεξάρτητων Μελών Δ.Σ.

Επί του πρώτου θέματος εξέλεξε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους Νικόλαο Παπαδάκη, Πηνελόπη Ράλλη, Κωνσταντίνο Κουτρούκη, Δημήτριο Ζακαλκά, Απόστολο Αποστόλου, Μάρκο Τσαφής, Νικόλαο Χατζηαντωνίου, Σωτήριο Καραχάλιο και Ελευθερία Καραχάλιου, ορίζοντας τους κ. Αρχοντόπουλο Γεώργιο με αναπληρωματικό τον κ. Καρατζόγλου Δημήτριο και τον κ. Μαριόγλου Κωνσταντίνος (χωρίς αναπληρωματικό), ως εκπροσώπους των εργαζομένων, με ποσοστό 99,99862% επί των παρισταμένων μετόχων.

ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το ʼρθρο 37 του Ν. 3693/2008

Επί του δεύτερου θέματος, ενέκρινε την πρόταση σύστασης Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008 και όρισε τον κ. Ζακαλκά Δημήτριο ως μέλος και τους κ.κ. Καραχάλιο Σωτήριο και Αποστόλου Απόστολο, ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη αυτής, με ποσοστό 99,99862% επί των παρισταμένων μετόχων.

Η θητεία της ως άνω Επιτροπής λήγει στην αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, 2012 - 12:55