You are here

Από σήμερα στο πηδάλιο ΣΑΕΚ ο Α. Αθανασιάδης

01/08/2018 14:26

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) αναλαμβάνει από σήμερα ο Ανδρέας Αθανασιάδης, διαδεχόμενος την Στέφη Δράκου, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου από το 2007.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ ανήκει στις τάξεις του Συνδέσμου από τον περασμένο Μάιο ενώ διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στην Κύπρο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με ειδίκευση στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών στους κλάδους των χρηματοοικονομικών και της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, τα προηγούμενα 4 χρόνια υπήρξε Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ), ενώ μέχρι το 2014 ήταν για εννέα χρόνια Director στο Τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της KPMG. Στο εξωτερικό, έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες όπως οι Computer Associates, Bloomberg και Accenture.

«Είναι μεγάλη τιμή να διαδέχομαι την κ. Δράκου. Η συμβολή της στην αναπτυξιακή πορεία του Συνδέσμου και της ασφαλιστικής βιομηχανίας όλα αυτά τα χρόνια ήταν καθοριστική. Με τις πολύτιμες συμβουλές της και την αγαστή συνεργασία όλων θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία και τους πολίτες» δήλωσε ο κ. Αθανασιάδης.

Από την πλευρά της, η Στέφη Δράκου τόνισε ότι «εκπροσωπώντας και εκφράζοντας από τη θέση του ΓΔ την επίσημη ενιαία φωνή του ασφαλιστικού κόσμου ήταν για μένα μεγάλη τιμή. Το έκανα  με πολλή αγάπη και δέσμευση για τους στόχους της βιομηχανίας». Επίσης ευχήθηκε στον Ανδρέα Αθανασιάδη κάθε επιτυχία.