You are here

Επαφές Δημητριάδη στην Σιγκαπούρη

14/11/2022 13:16

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης αναχωρεί απόψε για τη Σιγκαπούρη για να συμμετέχει στην πρώτη επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνει το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με τους Επιχειρηματικούς Συνδέσμους Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας και Κίνας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και της κινέζικης κοινότητας της Σιγκαπούρης.  Ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος θα ηγείται της κυπριακής αποστολής, αναμένεται να προσφωνήσει το Επιχειρηματικό Φόρουμ και να αναδείξει, μεταξύ άλλων, τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ένα ποιοτικό και ελκυστικό ευρωπαϊκό επιχειρηματικό κέντρο, εστιάζοντας στους τομείς της ναυτιλίας και ευρύτερα της Γαλάζιας Οικονομίας, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές προοπτικές και τον μεγάλο πλούτο εμπειρογνωμοσύνης που διαθέτει η Κύπρος για δραστηριοποίηση ναυτιλιακών εταιρειών.

Στο περιθώριο του Φόρουμ ο Υφυπουργός θα έχει διμερείς επαφές με ναυτιλιακές εταιρείες όπου θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει τη Στρατηγική και τις δράσεις της χώρας μας στον τομέα της ναυτιλίας, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα και τα κίνητρα που προσφέρει η Κύπρος ως ένα ποιοτικό σύμπλεγμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Ο κ. Δημητριάδης επιστρέφει στην Κύπρο το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου.