You are here

Αποχώρηση Wargaming από Ρωσία και Λευκορωσία

04/04/2022 14:10

Ανακοίνωση για την αποχώρησή της από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία εξέδωσε η εταιρεία Wargaming.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις τελευταίες εβδομάδες, η Wargaming διεξάγει μια στρατηγική ανασκόπηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αποφάσισε ότι δεν θα διατηρεί, ούτε θα λειτουργεί επιχειρήσεις στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και ότι θα αποχωρήσει και από τις δύο χώρες.

Από τις 31 Μαρτίου, η εταιρεία μετέφερε τις δραστηριότητες που αφορούν τα παιχνίδια της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία στην τοπική διοίκηση του Lesta Studio, το οποίο δεν συνδέεται πλέον με τη Wargaming. Η εταιρεία όπωσ σημειώνεται, δεν θα επωφεληθεί από αυτή τη διαδικασία, ούτε σήμερα, ούτε στο μέλλον. Αντίθετα, αναμένεται να υποστεί σημαντικές απώλειες ως άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης.

Αναφέρεται ότι η εταιρεία θα ολοκληρώσει τη λειτουργική μετάβαση με όλη τη δέουσα σημασία, παραμένοντας σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους νόμους και διασφαλίζοντας τη συνεχή ασφάλεια και υποστήριξη των εργαζομένων μας. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, τα προϊόντα της Wargaming θα παραμείνουν διαθέσιμα στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και θα λειτουργούν από τον νέο ιδιοκτήτη.

H Wargaming έχει επίσης ξεκινήσει τη διαδικασία κλεισίματος του στούντιό της στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Προστίθεται ότι η εταιρεία θα παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες αποζημιώσεις και υποστήριξη στους υπαλλήλους μας που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή.

Παρά το μέγεθος αυτής της απόφασης, η εταιρεία εκφράζει σιγουριά για το μέλλον της επιχείρησής και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικά παιχνίδια στους παίκτες.