You are here

«Έπεσαν» οι υπηρεσίες Teams και Outlook της Microsoft

25/01/2023 12:02

Οι υπηρεσίες Teams και Outlook της Microsoft έχουν «πέσει» για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος παρακολούθησης DownDetector έχει καταγράψει χιλιάδες χρήστες που αναφέρουν προβλήματα με το Outlook και το Teams, καθώς και με το Microsoft 365 και το XBox Live.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι εξετάζει το πρόβλημα που έχει προκύψει, το οποίο επηρεάζει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Teams και Outlook, με αναφορές διακοπών να αναφέρουν ότι οι πλατφόρμες ήταν εκτός λειτουργίας για πολλούς χρήστες διεθνώς

Η Microsoft δεν αποκάλυψε τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν από τη διακοπή, αλλά δεδομένα από τον ιστότοπο παρακολούθησης Downdetector έδειξε περισσότερα από 3.900 περιστατικά στην Ινδία και πάνω από 900 στην Ιαπωνία. Οι αναφορές διακοπών αυξήθηκαν επίσης στην Αυστραλία, στη Βρετανία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο ιστότοπος Downdetector παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας από πηγές, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων που υποβλήθηκαν από τους χρήστες στην πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, οι περισσότεροι χρήστες δεν μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα, να συμμετάσχουν σε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσουν οποιεσδήποτε λειτουργίες, αναφέρει το Reuters.

Πολλοί χρήστες μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν ενημερώσεις σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας, με το #MicrosoftTeams να τείνει ως το δημοφιλέστερο hashtag.

Το Microsoft Teams, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 280 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των καθημερινών λειτουργιών για επιχειρήσεις και σχολεία, που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να πραγματοποιούν κλήσεις, να προγραμματίζουν συναντήσεις και να οργανώνουν τη ροή εργασιών τους.

Πηγή: Euro2day