You are here

Intralot: Νέα σύμβαση στη Λατινική Αμερική

08/09/2003 14:10
Στην υπογραφή νέας σύμβασης στη Λατινική Αμερική, προχώρησε η Intralot, με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής 'Polla Chilena de Beneficencia'.

Η εν λόγω σύμβαση, ανοίγει το δρόμο, τόσο για τη διάθεση, όσο και για τη διαχείριση τυχερών παιχνιδιών, μέσω εναλλακτικών δικτύων πώλησης, σε όλη την επικράτεια της χώρας.

To όλο εγχείρημα, περιλαμβάνει τη σχεδίαση, προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και υποστήριξη μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που θα διαθέτει και διαχειρίζεται τα παιχνίδια αυτά, τόσο μέσω Internet, όσο και σταθερής αλλά και κινητής τηλεφωνίας.

Η σύμβαση αυτή είναι 6ετούς διάρκειας, ενώ διατηρείται δικαίωμα ανανέωσης 2 χρόνων. Η έναρξη λειτουργίας του έργου, εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2003, ενώ την υλοποίηση της τεχνολογικής υποδομής του, πρόκειται να αναλάβει η 'Intralot de Chile'.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν μέσω της νέας πλατφόρμας, δεν είναι άλλα από το σύνολο των υπαρχόντων παιχνιδιών της 'Polla Chilena de Beneficencia': ΛΟΤΤΟ, Toto 3, Polla Gol (Προπό), Ξυστό και παραδοσιακό Λαχείο.

Στη σύμβαση προβλέπεται επίσης ότι μέσα στο α' εξάμηνο του 2004, θα ξεκινήσει μέσω της νέας πλατφόρμας και η διάθεση όλων των παιχνιδιών προκαθορισμένων στοιχημάτων που θα διοργανώνει ο κρατικός οργανισμός της Χιλής.