You are here

Ντεμπούτο σήμερα για την Disney+ σε ΗΠΑ, Καναδά και Ολλανδία

12/11/2019 14:08

H μηνιαία συνδρομή κοστίζει 6,99 δολάρια, ενώ η ετήσια διαμορφώνεται στα 69,99 δολάρια. Περισσότερες από 25 σειρές με πρωτότυπο περιεχόμενο και 10 ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Την υπηρεσία video streaming εγκαινιάζει σήμερα η Walt Disney. Η Disney+ ξεκινάει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ολλανδία. Στις 19 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το κόστος για τις συνδρομές είναι 6,99 δολάρια τον μήνα, ενώ η ετήσια συνδρομή διαμορφώνεται στα 69,99 δολάρια. Η τιμή για το πακέτο που περιλαμβάνει τα Disney+, Hulu και ESPN+ είναι $12,99 τον μήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερες από 25 σειρές με πρωτότυπο περιεχόμενο και 10 ταινίες θα κάνουν ντεμπούτο στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Τον περασμένο μήνα, η Verizon Communications ενημέρωσε ότι οι χρήστες της θα έχουν έναν χρόνο δωρεάν δοκιμή της Disney+.

Υπενθυμίζεται ότι η Apple κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου τη δική της πλατφόρμα συνεχούς ροής τηλεοπτικού περιεχομένου, την Apple TV+.

Η πιο υποσχόμενη σειρά της είναι η The Morning Show, μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές σειρές που έχουν γίνει ποτέ, με την Τζένιφερ Ανιστον, τη Ρις Γουίδερσπουν και τον Στίβεν Καρέλ, στους ρόλους των παρουσιαστών ενός πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικού talk show.

Η υπηρεσία της Apple κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα και η τιμή της είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Όπως τη χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τιμ Κουκ, πρόκειται για «δώρο στους χρήστες μας», ενώ είναι δωρεάν για ένα χρόνο σε όποιον αγοράσει μία συσκευή Apple.

Η συνδρομή του Netflix κοστίζει 13 δολάρια και το HBO Max $15.

Πηγή: Euro2day