You are here

Ο Τραμπ λέει ότι η δημοτικότητά του θα έπρεπε να ανέρχεται στο 75%

07/12/2018 07:08

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκρυψε ποτέ τη διάθεσή του να υπερβάλει. Χθες, εκτίμησε ότι η δημοτικότητά του, μετά βίας άνω του 40%, στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ανέρχεται σε ποσοστό 75%.

Καταγγέλλοντας για μία ακόμη φορά, σε ένα tweet, την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ σχετικά με τις πιθανές διασυνδέσεις μεταξύ της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του και της Ρωσίας το 2016, ο Αμερικανός Πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία για να αποδώσει τα εύσημα στον εαυτό του.

«Χωρίς το κυνήγι των μαγισσών της ρωσικής έρευνας, και με όλα όσα καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια (μείωση των φόρων, δικαστές, ένοπλες δυνάμεις, βετεράνοι κ.α...), η δημοτικότητά μου θα ήταν στο 75% παρά στο 50%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του (ινστιτούτου) Rasmussen» έγραψε ο μεγιστάνας. «Αυτό ονομάζεται προεδρική παρενόχληση!» συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ιστοσελίδας FiveThirtyEight, που υπολογίζει καθημερινά τη δημοτικότητα του Προέδρου χρησιμοποιώντας δεδομένα από διάφορα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων, το 42,1% των Αμερικανών επιδοκιμάζει τη δράση του Προέδρου των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

ΚΥΠΕ