You are here

ΔΗΣΥ: Να ακούσετε τον Τρισέ

29/10/2010 15:08
Πράξη ανευθυνότητας χαρακτήρισε την απόρριψη εκ μέρους της κυβέρνησης των εισηγήσεων του διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ και άλλων οικονομικών και πολιτικών φορέων, ο εκπρόσωπος τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Γεωργιάδης επέκρινε την κυβέρνηση Χριστόφια και το ΑΚΕΛ ότι είναι προσκολλημένοι στο στόχο της επιβολής νέων φόρων.

«Το έχουμε χωνέψει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εισακούσει καμία εισήγηση ή πρόταση του Δημοκρατικού Συναγερμού», ανέφερε.

Υποστήριξε ότι η απόρριψη των εισηγήσεων όλων ουσιαστικά των κομμάτων πλην του ΑΚΕΛ, αλλά και οι υποδείξεις των οργανωμένων φορέων της οικονομίας, του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι απλώς πράξη δογματισμού, είναι πράξη ανευθυνότητας.

Ο Γεωργιάδης διερωτήθηκε εάν σε αυτό τον κατάλογο έχει προστεθεί και ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος μίλησε για περιορισμό των δημόσιων δαπανών και για ανάγκη στήριξης της ανάπτυξης.


• Μπες στη StockWatch από το κινητό σου με Vodafone live!


• Γραφτείτε στο νέο Νewsletter της StockWatch καταχωρώντας το email σας στη «λίστα email» στα αριστερά αυτής της σελίδας.