You are here

Στο μικροσκόπιο της βουλής από τη Δευτέρα ο Προϋπολογισμός 2004

10/10/2003 09:59
Στο μικροσκόπιο της αρμόδιας επιτροπής Οικονομικών, αρχίζει από την ερχόμενη Δευτέρα η εξέταση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2004. Η εξέταση θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς και τρεις συνεδριάσεις την εβδομάδα, ενώ όπως φαίνεται αναβάλλεται γι’ αργότερα η προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου παρουσίαση του Προϋπολογισμού από τον υπουργό Οικονομικών Μάρκο Κυπριανού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών της Επιτροπής Οικονομικών, ο κ. Κυπριανού θα προσέλθει σε ειδική συνεδρία της Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, στις 3 το απόγευμα, για να αναλύσει την οικονομική και δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης και να απαντήσει σε ερωτήσεις Βουλευτών για τη γενικότερη οικονομική πολιτική του κράτους και ειδικότερα για τους επιμέρους προϋπολογισμούς του Υπουργείου του και του Γραφείου Προγραμματισμού.

Την προσεχή Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, η Επιτροπή Οικονομικών θα συζητήσει τους προϋπολογισμούς για το 2004 του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.