You are here

Ανοδική συνέχεια με καλό τζίρο

01/08/2003 12:07
Σε ανοδικό έδαφος κινείται 45 περίπου λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης στη Σοφοκλέους, μετά το νευρικό ξεκίνημα, οπότε και υπήρχαν και διακυμάνσεις στην τιμή του Γ.Δ., αλλά και στις τιμές των τραπεζών.

Στη συνέχεια ωστόσο η αγορά σταθεροποιήθηκε σε ανοδικό τέμπο, καθώς άρχισαν να εκδηλώνονται αγορές σε όλες τις κατηγορίες μετοχών, ενώ σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται και η αξία των συναλλαγών.

Σε θετικό έδαφος κινούνται και όλοι οι δείκτες FTSE, με τα μεγαλύτερα κέρδη να σημειώνονται στη μικρή και στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Ανοδικά κινούνται και όλοι οι επιμέρους κλάδοι, με μόνη εξαίρεση αυτόν της Πληροφορικής, ενώ τα μεγαλύτερα κέρδη σημειώνονται στις Ασφάλειες και στα Βασικά Μέταλλα.

Πολύ καλή η πορεία και η πορεία των Τραπεζών. Τα σημαντικότερα κέρδη παρουσιάζονται στο Προνόμιο και στο Κοινό της Εγνατίας, ενώ σταθερά πάνω από τα 18 ευρώ κινούνται Εθνική, Αlpha, οι οποίες μαζί με την Εμπορική συντηρούν τη χτεσινή καλή τους εικόνα, βοηθώντας παράλληλα την αγορά στην ανοδική της κίνηση.

Σε θετικό έδαφος και οι Τηλεπικοινωνίες, με τον ΟΤΕ να κινείται ανοδικά και σταθερά πάνω από τα 11 ευρώ.

Άνοδος και για τον ΟΠΑΠ, μετά τη χτεσινή πολύ καλή συνεδρίαση.

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται στο θέμα που έχει προκύψει με τη Seafarm, μετά την απόφαση των τραπεζών να καταγγείλουν το κοινοπρακτικό δάνειο.