You are here

Απήχθη ο πρόεδρος της Αλουμύλ

10/06/2008 09:03
Θύμα απαγωγής έχει πέσει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Γιώργος Μυλωνάς, πρόεδρος της Αλουμύλ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Μυλωνάς απήχθη από οπλοφόρους λίγο πριν από τα μεσάνυκτα, την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από την πόλη της Θεσ/νικης προς το σπίτι του στο Πανόραμα. Οι δράστες φέρονται να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ίδιος ο Μυλωνάς, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και αφού επιβιβάσθηκαν κι οι ίδιοι σ΄ αυτό τον υποχρέωσαν να κατευθυνθεί ανατολικά. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στην περιοχή της Θέρμης κι εξαφανίσθηκαν, παίρνοντας μαζί τους τον πρόεδρο του ΣΒΒΕ.

Aργότερα οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στην κυρία Μυλωνά και της υπέδειξαν το σημείο στο οποίο είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Η ίδια, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά έως τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέβη στο σημείο που της υποδείχθηκε, βρήκε το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο οι δράστες είχαν αφήσει το κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΣΕΒ Βορείου Ελλάδας καθώς και το ρολόι που φορούσε στο χέρι του