You are here

Επίσκεψη Σημίτη στα ολυμπιακά έργα Αγίου Κοσμά και Φαλήρου

18/08/2003 13:05
Τη διαβεβαίωση ότι τα ολυμπιακά έργα θα ολοκληρωθούν έγκαιρα και η Ελλάδα θα είναι έτοιμη και ασφαλής κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, έδωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, που επιθεώρησε σήμερα τα έργα που εκτελούνται στον Άγιο Κοσμά και το Δέλτα Φαλήρου.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, ο υφυπουργός αρμόδιος για Ολυμπιακά Έργα, Νάσος Αλευράς, ο γ.γ. Ολυμπιακών Αγώνων Κώστας Καρτάλης και η πρόεδρος της ΟΕΟΑ «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε το έργο ανάπλασης της παραλιακής ως το μεγαλύτερο που γίνεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα ότι 'δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συμπεριφερθεί ανεύθυνα'.

Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι 'κανείς δεν θα πρέπει να κινδυνολογεί για την ασφάλεια, γιατί η Ελλάδα έχει επενδύσει σε αυτή', ενώ η κα. Παπανδρέου τόνισε ότι με το τεράστιο έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, η Αθήνα γίνεται μια προσιτή πρωτεύουσα για όλους τους πολίτες.

Το μεσημέρι ο Κώστας Σημίτης θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τους αρμόδιους υπουργούς, την κ. Αγγελοπούλου και τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Όσβαλντ.