You are here

Εξαγορά στη Ρουμανία από την Τράπεζα Πειραιώς

21/07/2008 08:42
Συμφωνία για την εξαγορά του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της εδρεύουσας στην Kύπρο εταιρείας με την επωνυμία «Finnagan Holdings Limited», η οποία κατέχει ποσοστό 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εδρεύουσας στη Pουμανία εταιρείας με την επωνυμία «Capital Partners SRL» υπέγραψε η εδρεύουσα στη Pουμανία θυγατρική εταιρεία της Tράπεζας Πειραιώς, Piraeus Bank Romania.

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε στις 17/7/2008, έναντι συνολικού τιμήματος 32.000.000 ευρώ.

Δραστηριότητες

Σημειώνεται πως η εταιρεία «Capital Partners SRL» δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών σχετικά με τη διάρθρωση του κεφαλαίου επιχειρήσεων, συγχωνεύσεις, εξαγορές, χρηματοδοτήσεις και επενδύσεις σε ακίνητα, και, επιπρόσθετα σε συνέχεια της ως άνω συμφωνίας, θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα παροχής υπηρεσιών σχετικά με ιδιωτικές και δημόσιες τοποθετήσεις κινητών αξιών.

H εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών μετά την υποβολή των απαραίτητων γνωστοποιήσεων και τη λήψη τυχόν απαιτούμενων σχετικών εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, καταλήγει η ανακοίνωση.