You are here

Forthnet: Αναζητεί συνεργίες με τη Nova

21/08/2009 10:02
Τις συνέργειες με τη Nova συνεχίζει να αναζητεί η Forthnet, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να προετοιμάσει την άμυνά της για την επικείμενη είσοδο του ΟΤΕ στο χώρο της δορυφορικής τηλεόρασης.

Με αφορμή, πιθανότατα, και την έναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, τα δικαιώματα μετάδοσης για τη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων έχει η Nova, η Forthnet γνωστοποίησε ότι προσφέρει έκπτωση 20% στους πελάτες της που θα επιλέξουν υπηρεσίες τόσο της Forthnet όσο και της Nova.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία έχει ξεκινήσει μία νέα διαφημιστική καμπάνια, στόχος της οποίας είναι να φανεί ότι προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών επικοινωνιών και ψυχαγωγίας. Το όφελος της έκπτωσης για τις υπηρεσίες «Forthnet και Nova μαζί» για έναν καταναλωτή μπορεί να φθάσει τα 236 ευρώ ετησίως, εφόσον συνδυαστούν το πακέτο Forthnet 2play (σταθερή τηλεφωνία και γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο) και το Full Pack της Nova. Σημειωτέον πως η έκπτωση ισχύει για πάντα.

Η Forthnet είχε προβεί σε ορισμένες περιορισμένης διάρκειας προσφορές που συνδύαζαν προϊόντα και υπηρεσίες της με εκείνα της Nova, την οποία έχει αποκτήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Παρατηρητές της αγοράς εκτιμούν ότι θα υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις τους επόμενους μήνες, ιδίως όσο θα πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της εμπορικής λειτουργίας της δορυφορικής ψηφιακής πλατφόρμας του ΟΤΕ. Σημειωτέον πως ο ΟΤΕ έχει ρίξει σημαντικό βάρος τους τελευταίους μήνες στην απόκτηση αθλητικού περιεχομένου για την πλατφόρμα IPTV (μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης) conn-x TV.