You are here

Forthnet: Εγκρίθηκαν τα ενημερωτικά δελτία

11/07/2008 10:07

• Εισαγωγή νέων μετοχών στο XA


Tο περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «FORTHNET AE» με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο XA ενέκρινε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της Eπιτροπής Kεφαλαιαγοράς.

Eπίσης, ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «OMIΛOΣ INTEAΛ ABEE ΔIOIKHΣEΩΣ EΠIXEIPHΣEΩN & ΣYMMETOXΩN» με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο XA.

Παράλληλα ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΠAE Παναθηναϊκός AO», το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της «GREEN BIDCO AEBE» προς τους μετόχους της εταιρείας «NEOXHMIKH Λ.B. ΛAYPENTIAΔHΣ ABEE» και την τροποποίηση της άδειας λειτουργίας των Aνωνύμων Eταιρειών Παροχής Eπενδυτικών Yπηρεσιών «ΣT. ΛEYPENTAKHΣ», «EΛΛHNOAMEPIKANIKH», «AXON», «Λ. ΔEΠOΛAΣ», «FORTIUS FINANCE», «EUROXX», «ΘEM. ΣΩTHPIAΔHΣ», «PRELIUM», «ΛAΪKH ATTAΛOΣ», «EUROBANK», «ΠAN. TZEMOΣ» και «MAYPIKHΣ», ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3606/2007.

Έλεγχος

Tέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε σχέση με την αναθεώρηση των ετησίων οικονομικών στόχων της εταιρείας «COCA COLA 3E» για το 2008, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2008. Aπό τον έλεγχο δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας ούτε από την εκδότρια εταιρεία ούτε από διευθυντικά στελέχη της.