You are here

Forthnet: Σε τρεις πυλώνες η ανάπτυξη του 2008

12/05/2008 08:53
H αύξηση της πελατειακής βάσης, η ολοκλήρωση του ιδιόκτητου τηλεπικοινωνιακού δικτύου DSL και η ανάπτυξη ανεξάρτητου δικτύου οπτικών ινών αποτελούν τους τρεις βασικούς στόχους του επιχειρησιακού πλάνου της Forthnet, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2009.

Αυτό υπογράμμισαν στελέχη της διοίκησης της Forthnet σε παρουσίαση που έκαναν στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η παρουσίαση της εταιρείας έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Παντελή Τζωρτζάκη, τον γενικό διευθυντή οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, κ. Παύλο Κανελλόπουλο και τον διευθυντή επενδυτικών σχέσεων κ. Γεώργιο Δερμιτζάκη.

Εξελίξεις

Ο κ. Τζωρτζάκης, αρχικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με την εταιρεία, αλλά και γενικότερα με τη σημερινή ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Αναλύοντας τη θέση της Forthnet, επισήμανε το υψηλό μερίδιο αγοράς που έχει ήδη κατακτήσει η εταιρεία στον χώρο των ευρυζωνικών υπηρεσιών, καθώς και τη συνεχή συνολική αύξηση της πελατειακής της βάσης που παρουσιάζει σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σημειώνεται ότι σήμερα, η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερες από 500.000 πελάτες, ενώ σημαντική άνοδο παρουσιάζουν και οι ευρυζωνικές συνδέσεις που εξυπηρετεί, οι οποίες στο τέλος του 2007 ξεπέρασαν τις 200.000, από 100.000 που ήταν στο τέλος του 2006.

Σύμφωνα με τον κ. Τζωρτζάκη τα νέα προϊόντα που δημιουργούνται με όχημα την απελευθέρωση του τοπικού βρόχου, συμβάλλουν τα μέγιστα στη σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης της Forthnet.

Ήδη στους πρώτους 12 μήνες εμπορικής λειτουργίας περισσότεροι από 100.000 συνδρομητές είχαν επιλέξει αυτά τα προϊόντα.