You are here

Goody's: Σταθερές οι τιμές ως την άνοιξη του 2004

18/09/2003 16:59
Τη διατήρηση σταθερών των τιμών του ως την άνοιξη του 2004, αποφάσισε ο όμιλος Goody's, επιβεβαιώνοντας τον βασικό του προσανατολισμό στον πελάτη.

Ο εν λόγω όμιλος εταιριών μαζικής εστίασης, αναφέρει, στη σχετική ανακοίνωσή του, ότι οι αυξήσεις τιμών στα εστιατόριά του γίνονται σε αραιά χρονικά διαστήματα, ενώ σε μεσοσταθμισμένο επίπεδο, δεν ξεπερνούν τον πληθωρισμό.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη, είτε αυτή αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, είτε στην υποστήριξη φορέων και ενεργειών που προάγουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, θα συνεχίσει να αποτελεί κύριο άξονα δράσης του Ομίλου Goody’s και προτεραιότητα της διοίκησής της.

Παράλληλα, ο όμιλος εταιριών Goody’s φέρεται ως υποστηρικτής και αρωγός σημαντικών ενεργειών κοινωνικής ευθύνης. Σε αυτό το πλαίσιο, η ενεργή παρουσία και υπεύθυνη συμμετοχή κάθε επιχείρησης στη ζωή της κοινωνίας μέσα στην οποία αυτή δραστηριοποιείται, αποτελεί βασική της υποχρέωση.

Σήμερα, δύο χρόνια από την είσοδο του Ομίλου ΔΕΛΤΑ στον όμιλο Goody’s, η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, συνεχίζει να αποτελεί βασική μέριμνα του ομίλου.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση, αναφέρεται πως οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ομίλου Goody’s, ηγέτη του κλάδου μαζικής εστίασης στην Ελλάδα και μιας από τις 10 μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της στην Ευρώπη, πέρα από τις επιτυχίες που σημειώνουν, συμβάλλουν σημαντικά στην εθνική οικονομία, καθώς συμβάλλουν συνεχώς στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.