You are here

H Vodafone στην κυπριακή αγορά

20/02/2004 12:15
Ο Όμιλος Vodafone ανακοίνωσε ότι υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με την κυπριακή Cytamobile, η οποία αποτελεί εταιρία κινητής τηλεφωνίας της ΑΤΗΚ (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου). Μετά από την υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας, η οποία αποτελεί τη 13η Συμφωνία Συνεργασίας του Ομίλου, η ΑΤΗΚ αποτελεί μέλος του Ομίλου της Vodafone.

Η συγκεκριμένη συμφωνία πρόκειται να επιφέρει τα μέγιστα οφέλη στους συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας, καθώς θα απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει ο Όμιλος Vodafone όταν θα βρίσκονται στην Κύπρο, ενώ η περιαγωγή θα τους παρέχεται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του βρετανικού ομίλου, η Vodafone Ελλάδας συνέβαλε στην επίτευξη της εν λόγω συμφωνίας εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο τις συνέργιες που έχει αναπτύξει με την κυπριακή εταιρία τηλεπικοινωνιών, καθώς και τις ομοιότητες στην κουλτούρα και την επιχειρηματική δυναμική της κυπριακής αγοράς με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η Cytamobile θα μετονομαστεί σε Cytamobile-Vodafone και θα προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Vodafone στην Κύπρο. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να γίνει περαιτέρω γνωστό το όνομα της Vodafone στην κυπριακή αγορά και να διευρύνει τις παγκόσμιες δραστηριότητές της. Οι δύο εταιρίες πρόκειται να συνεργαστούν περαιτέρω στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για τόσο για τη διεθνή όσο και για την κυπριακή αγορά.