You are here

Intracom Τelecom: Νέα έργα στο εξωτερικό- Επέκταση του αναπτυξιακού προγράμματος

07/04/2008 09:46
Νέα έργα στο εξωτερικό πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα η διοίκηση της Intracom Telecom, στο πλαίσιο επέκτασης του αναπτυξιακού της προγράμματος.

Το γεγονός ότι, η ελληνική εταιρεία αποτελεί μέλος της Sitronics, την υποχρεώνει να «ανοίξει» πιο σύντομα τα «επιχειρηματικά πανιά της».

Πρόσφατα γνωστοποιήθηκε ο διορισμός του κ. Πάβελ Παβλόβσκι στη θέση του αντιπροέδρου της Sitronics και επικεφαλής του τομέα Telecom Solutions.

O κ. Παβλόβσκι είναι υπεύθυνος να συντονίσει κεντρικά τις ομάδες διοίκησης των θυγατρικών της Sitronics στην Ελλάδα, στην Τσεχία και στην Ρωσία, καθώς και να βελτιστοποιήσει τις προσπάθειες του marketing.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι αλλαγές θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την ελληνική Intracom καθώς θα ασκηθεί πίεση για ενίσχυση τόσο στο επιχειρηματικό όσο και προϊοντικό κομμάτι.

Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και σε επίπεδο στελεχών.

Δεν αποκλείεται στα σχέδια της Sitronics να περιλαμβάνεται ενδεχομένως και η σκέψη για απόλυτο διοικητικό έλεγχος της ελληνικής εταιρείας, μέσω τοποθέτησης αρκετών ρωσικών στελεχών.

Σοφία Μυττά