You are here

Μητσοτάκης και Γεροβασίλη επισκέφθηκαν το ΑΤ Ομονοίας μετά τη χθεσινή επίθεση

16/10/2018 16:34

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους αστυνομικούς, οι οποίοι δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας επίθεση με μολότωφ από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

«Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράσταση στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας που στοχοποιούνται καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια», ενώ δεσμεύτηκε «ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν την επόμενη κιόλας ημέρα που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός».

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης διερωτήθηκε «τι περιμένουν κάποιοι; Να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν;», επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «οι Έλληνες πολίτες σήμερα, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αισθάνονται απροστάτευτοι».

Λίγο μετά, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Σημειώνεται ότι από τη χθεσινή επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, εκ των οποίων οι τρεις διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε ελαφρούς τραυματισμούς.