You are here

Νέα δρομολόγια της Ryanair στην Ελλάδα

05/09/2014 08:21
Την ενίσχυση του πτητικού της προγράμματος στη χώρας μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό δίκτυο προανήγγειλε χθες η διοίκηση της ιρλανδικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair.

Η εταιρεία εγκαινίασε χθες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το νέο χειμερινό της δρομολόγιο με προορισμό τις Βρυξέλλες. Το δρομολόγιο θα έχει καθημερινή συχνότητα και η εταιρεία υπολογίζει ότι μ΄ αυτό θα διακινηθούν πάνω από 100.000 επιβάτες τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του.

Επιπλέον από χθες η Ryanair αύξησε τα δρομολόγια προς το Λονδίνο σε δύο την ημέρα και για Θεσσαλονίκη σε έξι δρομολόγια την ημέρα.

Το καθημερινό δρομολόγιο Charleroi των Βρυξελλών είναι η πρώτη από τις δύο νέες χειμερινές συνδέσεις της Ryanair από τη βάση της στην Αθήνα. Η Ryanair, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι για τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα διαθέσει θέσεις με ναύλο που θα ξεκινά από 19,99 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. Οι εν λόγω χαμηλού κόστους ναύλοι είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα θα περιλαμβάνει οκτώ γραμμές από την Αθήνα και 222 εβδομαδιαίες πτήσεις, βάση με τρία αεροσκάφη, ενώ εκτιμά ότι θα φέρει στην πρωτεύουσα πάνω από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο. «Η νέα μας διαδρομή Αθήνα-Βρυξέλλες Charleroi θα παραδώσει πάνω από 100.000 επιβάτες για το πρώτο έτος λειτουργίας», δήλωσε η Chiara Ravara, υπεύθυνη Πωλήσεων και Marketing της εταιρείας στην Ελλάδα.