You are here

Νέα πιστωτική κάρτα από τη Λαϊκή Τράπεζα

29/07/2003 08:08
Η Λαϊκή Τράπεζα εμπλουτίζει τη σειρά των πιστωτικών της καρτών με τη νέα κάρτα Popular Card Visa Electron.

Η Popular Card Visa Electron είναι η νέα πιστωτική κάρτα, με επιτόκιο μόλις 13% (πλέον εισφορά 0,6 Ν.128/75), δωρεάν ασφάλεια ζωής και δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο.

Η Λαϊκή Τράπεζα προσφέρει τη νέα πιστωτική κάρτα σε φοιτητές δωρεάν καθʼ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η Popular Card Visa Electron που προσφέρεται με ελάχιστο πιστωτικό όριο ύψους 450 ευρώ προσφέρει στους κατόχους της πρόσθετη ασφάλεια στις συναλλαγές αφού απαιτείται σχετική έγκριση σε κάθε συναλλαγή.

Ολοι οι κάτοχοι της Popular Card Visa Electron, συμμετέχουν αυτόματα στο Πρόγραμμα Βαθμών, σύμφωνα με το οποίο, με κάθε χρήση της κάρτας τους, συγκεντρώνουν βαθμούς και κερδίζουν αεροπορικά εισιτήρια ή δωροεπιταγές που εξαργυρώνονται σε συμβαλλόμενες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα εκπτώσεων όλο το χρόνο, για αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη Λαϊκή Τράπεζα μέσω του Προγράμματος Εκπτώσεων, καθώς επίσης και η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα άτοκων δόσεων.

Ελκυστικές προσφορές για διακοπές όλο το χρόνο, σε προνομιακές τιμές αποκλειστικά για τους κατόχους της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνδυασμό με δωρεάν ταξιδιωτική και ιατρική ασφαλιστική κάλυψη, είναι μερικά ακόμη προνόμια της Popular Card Visa Electron.