You are here

Νέες δραστηριότητες για τον Ομιλο Τιτάν

06/06/2008 09:07
Τη δραστηριοποίηση της «Τιτάν» στον χώρο της ενέργειας αποφάσισε η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας με στόχο την εξασφάλιση συνεργιών και οικονομιών κλίμακας.

Σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του ομίλου για την αγορά ενέργειας σχετίζεται με το γεγονός ότι ο όμιλος είναι μεγάλος καταναλωτής ενέργειας και ενδιαφέρεται όχι για αυτόνομη ανάπτυξη της δραστηριότητας αυτής αλλά για την επένδυση ή τη σύμπραξη στον κλάδο της ενέργειας, με στόχο τη δημιουργία συνεργιών.

Πλέον στους σκοπούς της εταιρείας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και η επεξεργασία και εκμετάλλευση λατομικών προϊόντων - βιομηχανικών ορυκτών, μαρμάρων και αδρανών υλικών, καυσίμων πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών και εν γένει φυσικών πόρων, η λειτουργία και εκμετάλλευση λιμενικών εγκαταστάσεων και εμπορευματικών σταθμών, η εκμετάλλευση της εν γένει τεχνογνωσίας της εταιρείας και η διενέργεια πάσης φύσεως επενδύσεων συμπεριλαμβανομένων αγορών κινητών αξιών.

Επίσης, αποφασίστηκε η τροποποίηση των εν ενεργεία προγραμμάτων παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών των ετών 2004 και 2007. Οπως αποφασίστηκε, η τιμή άσκησης των δικαιωμάτων που έχουν ήδη χορηγηθεί σε στελέχη της εταιρείας θα είναι ίση με την εκάστοτε ονομαστική αξία της μετοχής.