You are here

Νέες υπηρεσίες από την Cosmote

19/09/2003 12:58
Tη δυνατότητα για παροχή νέων υπηρεσιών από την COSMOTE, αλλά και την επιτάχυνση της λειτουργίας των ήδη διαθέσιμων παρέχει ένα νέο σύστημα διαχείρισης πελατών και εξόφλησης λογαριασμών.

Πρόκειται για το BSCS 8, ένα σύστημα υποστήριξης νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών που αποτελεί την τελευταία έκδοση Customer Care & Billing Solutions της παγκόσμιας εταιρείας SchlumbergerSema. Tο BSCS 8 παρέχει υπηρεσίες χρέωσης περιεχομένου τόσο σε επίπεδο δικτύου όσο και σε επίπεδο εφαρμογών μέχρι το τελικό στάδιο της τιμολόγησης και τον εταιρικό διακανονισμό συνεργατών σε όλα τα σταθερά και κινητά δίκτυα τηλεφωνίας.

Mε το σύστημα αυτό η θυγατρική του OTE θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες στους συνδρομητές με συμβόλαιο και στους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Συναλλαγές μέσω Internet
Eπιπλέον επιτρέπει συναλλαγές μέσω Ίντερνετ για όλους τους συνδρομητές αλλά και έλεγχο των συναλλαγών αυτών όσον αφορά τα υπόλοιπα λογαριασμών, την εφαρμογή εκπτώσεων αλλά και τη δυνατότητα ενεργοποίησης ειδοποίησης για τον έλεγχο του κόστους.

Στελέχη της COSMOTE υποστήριξαν ότι πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση που θα δώσει τη δυνατότητα να προμηθευτούν οι συνδρομητές της εταιρείας με βελτιωμένους τρόπους εξόφλησης, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και υπηρεσίες μέριμνας του πελάτη με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος.