You are here

Σταθεροποίηση με τη βοήθεια του ΟΤΕ

08/08/2003 15:10
Δεν υπάρχουν στοιχεία ανησυχίας για την πορεία της σημερινής συνεδρίασης, σύμφωνα με τους αναλυτές παρόλη της διόρθωση που πραγματοποιείται, ενώ θετική θεωρείται η προσπάθεια εξισορρόπησης του Γ.Δ., ο οποίος, από την έναρξη της συνεδρίασης πραγματοποιεί διακυμάνσεις σε ένα μικρό εύρος τιμών.

Υπενθυμίζεται, ότι στην αρχή της συνεδρίασης ο Γ.Δ. κινούνταν σε θετικό έδαφος, βοηθούμενος από την ανακοίνωση για αύξηση της κερδοφορίας της Alpha Bank.

Αυτή την ώρα επικρατούν οι αγοραστές, παρόλη την επιστροφή των πωλητών, όταν ο Γ.Δ. άγγιξε τα υψηλά της σημερινής συνεδρίασης, τις 2.150 μονάδες.

Κέρδη σε υψηλή και μικρή κεφαλαιοποίηση, απώλειες στη μεσαία.

Θετικά επηρεάζει την αγορά ο ΟΤΕ, ο οποίος καταγράφει σημαντικά κέρδη, σταθερά κινούμενος άνω των 11 ευρώ.

Πολύ καλή και η πρεμιέρα του ΟΛΠ, στο +34,09%, ενώ να υπενθυμίζουμε ότι η δημόσια εγγραφή της εταιρίας υπερκαλύφθηκε άνω των 16 φορών.

Έντονη κινητικότητα στιες μετοχές του ομίλου Αθανασούλη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα και η γ.σ. της Stabilton, η οποία θα προχωρήσει σε reverse split στα 4. Η εταιρία είναι σε καθεστώς διαπραγμάτευσης από τις 3/6, λόγω του ότι η τιμή της μετοχής της είχε κολλήσει στα 8 λεπτά, κάτι που δεν είχε προβλεφτεί από το σύστημα ΟΑΣΗΣ.

Με το reverse split που θα πραγματοποιήσει η εταιρία, η τιμή της μετοχής θα φτάσει στα 32 ευρώ, ωστόσο να τονισθεί ότι τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας δεν έχουν εκλείψει και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το ΧΑ.