You are here

Τον Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη τίμησε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»

12/09/2019 14:04

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την «Ελπίδα», το πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο για παιδιά στην Αθήνα, όπου τιμήθηκε για το σημαντικό έργο του από την κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του ομώνυμου Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και του Σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας».

Μιλώντας για το Χρήστο Στυλιανίδη η κ. Βαρδινογιάννη είπε ότι «σας θεωρούμε αγαπημένο φίλο και συνεργάτη μας. Ο αυθορμητισμός, η ζεστασιά και η αγάπη σας προς τα παιδιά άγγιξε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή». Πρόσθεσε ότι «στην ΕΛΠΙΔΑ υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Όραμά μας είναι, μέσα από την υγεία, να δημιουργήσουμε ένα κόσμο χωρίς σύνορα».

Παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον Επίτροπο Στυλιανίδη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είπε ότι «το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχουμε κοινούς δεσμούς αγάπης, αλληλεγγύης και φιλίας. Εκπροσωπείτε πανάξια και την Κύπρο και την Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Επίτροπος Στυλιανίδης ευχαρίστησε θερμά την κ. Βαρδινογιάννη και την «Ελπίδα» για την τιμή που του έγινε και είπε ότι «αυτό που ξεχωρίζει στην ΕΛΠΙΔΑ είναι η ανθρωπιά και η αγάπη που βρίσκουν τα παιδιά εδώ». Πρόσθεσε ότι «νιώθω άνθρωπος δικός σας και θα είμαι πάντα στο πλευρό σας». «Είναι τιμή για την Ελλάδα που η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι ελληνίδα» συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Στυλιανίδης ενημερώθηκε για τις άοκνες προσπάθειες που γίνονται για να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος σε παιδιά.

ΚΥΠΕ