You are here

Τράπεζα Πειραιώς: Βραβείο καλύτερης δημιουργίας στην 23η Agrotica

11/02/2010 09:41
Βραβείο καλύτερης δημιουργίας απονεμήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς για την oλοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου της, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 23η AGROTICA, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από 3 έως 7 Φεβρουαρίου 2010.

Το δημιουργικό του περιπτέρου είχε έντονο οικολογικό- περιβαλλοντικό χαρακτήρα , ώστε να συμβαδίζει με την κατεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς στην Πράσινη Συνείδηση.

Η βράβευση έγινε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 στο εκθετήριο της Τράπεζας Πειραιώς από Κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον Γενικό Διευθυντή και στελέχη της Helexpo, εκπρόσωπο της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Το οργανωμένο περίπτερο της Τράπεζας Πειραιώς διακρίθηκε ανάμεσα σε πλήθος εκθετηρίων της Agrotica.

Στον εκθεσιακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς, τον οποίο εγκαινίασε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικευμένα στελέχη, τα οποία ανέλυαν και παρουσίαζαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ομίλου προς τους αγρότες και τους συνεταιρισμούς τους. Παράλληλα, συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα που έχουν σχέση με την Αγροτική Οικονομία και τις εξελίξεις στην ΚΑΠ και στο περιβάλλον εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αυτό διαμορφώνεται για τον Πρωτογενή Τομέα, μετά το 2013.