You are here

13ο Συνέδριο InfoCom Cyprus 2022: η Κύπρος επενδύει στο Ψηφιακό της Μέλλον

30/11/2022 19:28

Μια πλειάδα ειδικών από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής συνθέτουν το πρόγραμμα του  13ου Ετήσιου  Συνέδριου Τηλεπικοινωνιών,  Πληροφορικής, & Media  InfoCom Cyprus 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, στη Λευκωσία.

Στο επίκεντρο του φετινού  InfoCom Cyprus 2022 που θα αποτελέσει σημαντικό μέρος ενός διήμερου τεχνολογικού Event που θα πραγματοποιηθεί  με δωρεάν είσοδο για το κοινό, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου (Infocom Cyprus – Security Project Cyprus και Infocom Security Cyprus)  αντίστοιχα, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, στη Λευκωσία,  θα τεθούν θέματα που αφορούν τα δίκτυα 5G και οπτικών ινών, την κυβερνοασφάλεια, τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

O CEO της OOKLA, στο InfoCom Cyprus 2022

Κεντρικός ομιλητής του InfoCom Cyprus 2022 θα είναι ο CEO της OOKLA κ. Doug Suttles, ο οποίος θα αναφερθεί στις ταχύτητες τόσο των δικτύων Οπτικών Ινών όσο και σε αυτές των δικτύων 5G.

Παράλληλα,  διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν στο κυπριακό κοινό και τις επιχειρήσεις, τις εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν στην ψηφιοποίηση  των Χωρών .

Ποια είναι η επόμενη μέρα της τεχνολογικής καινοτομίας ; Σε τι στάδιο ανάπτυξης βρίσκονται στην Κύπρο οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση, η τεχνητή νοημοσύνη, το Internet of Things, τα Augmented και Virtual Reality, το Blockchain, η ρομποτική, το Quantum Computing και όλο αυτό που αναπτύσσεται γύρω από το metaverse;

Πόσο κοντά (ή μακριά) βρίσκεται μια νέα τεχνολογική επανάσταση, όπως εκείνη που προέκυψε μετά την ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας και των smartphones, ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα του digital transformation και ποιοι είναι οι νέοι τομείς εφαρμογών των Data Centers και του Cloud;  Είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στο InfoCom Cyprus 2022.

Ποιοι συμμετέχουν:

Το συνέδριο αφορά όλους τους κλάδους, καθώς το ICT εμπλέκεται οριζόντια, έμμεσα ή άμεσα, σε όλους τους τομείς της οικονομίας . Έτσι, μεταξύ άλλων απευθύνεται σε: System Integrators, Service Providers, Οικονομικούς Διευθυντές, Developers, IT Security Officers, IT Auditors, Μηχανικούς Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής, Στελέχη Ερευνητικών Κέντρων , Data Analysts, Στελέχη Πωλήσεων, Διαφήμισης & Marketing, Νομικούς Συμβούλους, προπτυχιακούς η μεταπτυχιακούς φοιτητές και σπουδαστές κατεύθυνσης ICT κ.ά.

Η λίστα των καλεσμένων του Συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης διεθνείς παράγοντες του χώρου, σημαντικούς ομιλητές κυρίως από Κύπρο,  Ελλάδα και το εξωτερικό , όπως επίσης υψηλούς κυβερνητικούς προσκεκλημένους.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Απαιτείται όμως εγγραφή η οποία μπορεί να γίνει  μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου  (www.infocomcy.com