You are here

15ον Παγκύπριο Φεστιβάλ της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ)

16/10/2008 14:12
Oλοκληρώθηκε η προετοιμαστική δουλειά για το 15ον Παγκύπριο Φεστιβάλ της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) το οποίο θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατοκυρίακο 18 και 19 Οκτωβρίου 2008, στο Κέντρο «ΜΟΝΤΕ ΚΑΠΟΥΤΟ», στη Λεμεσό και η επιτυχία του από πλευράς συμμετοχής είναι εξασφαλισμένη.

Όλα τα δελτία συμμετοχής που έχουν δοθεί στις τοπικές οργανώσεις της ΕΚΥΣΥ σε όλες τις επαρχίες έχουν εξαντληθεί.
Όσοι έχουν εξασφαλίσει το δελτίο συμμετοχής παρακαλούνται όπως το έχουν απαραίτητα μαζί τους για να το παραδώσουν στην είσοδο για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ.

Σε κάθε λεωφορείο θα υπάρχει υπεύθυνος για να ελέγχει ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν μαζί τους το δελτίο συμμετοχής του Φεστιβάλ και θα μεριμνήσουν ούτως ώστε να φθάσουν στο χώρο του Φεστιβάλ γύρω στις 10.15π.μ.-11.15π.μ. για να είναι δυνατό να αρχίσει το πρόγραμμα στις 11.30π.μ. ακριβώς.

Όπως είναι γνωστό, στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος περίπου 3000 συνταξιούχοι ενώ θα το τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας (την Κυριακή) και η Υπουργός Εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους (το Σάββατο). Θα γίνει επίσης ομιλία από τον Γ. Γραμματέα της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη και χαιρετισμός από τον Γ.Γρ. της ΠΕΟ Π. Κυρίτση.

Θα παρευρεθούν επίσης, ο Υπουργός Εσωτερικών Ν.Συλικιωτης, Βουλευτές , Δήμαρχοι, συνδικαλιστές και άλλοι παράγοντες της Κυπριακής κοινωνίας όπως επίσης και αντιπροσωπεία τουρκοκυπρίων συνταξιούχων. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον πολιτιστικό όμιλο «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ». Παρουσιαστής του προγράμματος θα είναι ο γνωστός για τους Ανθρώπους της Ηλικίας Ανδρέας Φαντίδης, ενώ ο λαϊκός τραγουδιστής Τζίμης Κωνσταντίνου μαζί με την ορχήστρα του κέντρου θα διασκεδάσουν τους συνταξιούχους.