You are here

18η Αιμοδοσία του Προσωπικού του Ομίλου Λεπτός

04/10/2022 12:55

Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός διεκπεραίωσε την προηγούμενη εβδομάδα πενταήμερη εκστρατεία αιμοδοσίας, στο πλαίσιο εκστρατείας Αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από τη Συντονιστική  Επιτροπή Αιμοδοσίας και  Διαφώτισης Επαρχίας  Πάφου (ΣΕΑΔ) και την υποστήριξη από την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου ΙΑΣΙΣ.

Όλα τα μέλη του προσωπικού των Leptos Estates, Kamares Village, Coral Beach Hotel & Resort, Neapolis University Pafos και Vesta Holidays Ltd κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και να στηρίξουν όσους έχουν ανάγκη.

Με το σύνθημα που υιοθετήθηκε πρόσφατα, «Όλοι μπορούν να σώσουν μια ζωή», η Leptos Estates συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινωνία σύμφωνα με το όραμα του Ομίλου για υποστήριξη των εργαζομένων, των οικογενειών τους και της κοινότητας.

«Καθημερινά γίνονται μεταγγίσεις αίματος σε μια προσπάθεια να σωθούν οι ζωές πολλών ανθρώπων στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η αιμοδοσία είναι μια υγιεινή πρακτική που βοηθά στην αντιμετώπιση αιμορραγικών διαταραχών, χρόνιας αναιμίας, καρκίνου και άλλων ανωμαλιών του αίματος», δήλωσε η κ. Στέλλα Δελιτσίκου, στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού της Leptos Estates.

Επισημαίνεται  ότι η ανταπόκριση των αιμοδοτών της εταιρείας σε κάθε αιμοληψία  είναι πάρα πολύ ικανοποιητική, γεγονός που αποδεικνύει  έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και  εθελοντική δράση.