You are here

2ο συνέδριο «Leveraging Digital Economy, Cyprus»

22/03/2023 11:06

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με την Top Kinisis Conferences & Events συνδιοργανώνουν το συνέδριο «Leveraging Digital Economy, Cyprus» την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Το συνέδριο μετά κι από την περσινή του επιτυχία, φέτος έχει ως στόχο να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα για τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), το Blockchain, τις τεχνολογίες που επηρεάζουν το Fintech Industry, καθώς επίσης και τις προοπτικές που αναπτύσσονται μέσω του Metaverse.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό οι οποίοι θα κάνουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις και θα συμμετέχουν σε panel discussions.

Μετά το τέλος του συνεδριακού μέρους θα πραγματοποιηθούν θεματικά εργαστήρια, ενώ κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του γεύματος θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών και υποστηρικτών του συνεδρίου οι οποίοι είναι οι εταιρείες ECOMMBX, Techisland, CYTA, Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας, Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, η διαδικτυακή πλατφόρμα Jinius της Τράπεζας Κύπρου, και τα κέντρα αριστείας CYENS και ΚΟΙΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, το προφίλ των ομιλητών, καθώς επίσης και για εγγραφή μπορείτε να επισκεφτείτε το www.digitaleconomy.com.cy