You are here

Αγιασμός στο Κτίριο της Ελληνικής Τράπεζας (Επενδύσεις)

03/12/2008 12:27
Τελέσθηκε, την Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2008, αγιασμός στο νέο κτίριο της Ελληνικής Τράπεζας Επενδύσεις το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ. Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ.Χρυσόστομος Β’, στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Δρα. Ανδρέα Παναγιώτου, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας (Επενδύσεις) κου. Χαράλαμπου Παναγιώτου και του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας κου. Μάκη Κεραυνού. Ακόμη, παρευρέθησαν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Τράπεζας, της Ελληνικής Τράπεζας (Επενδύσεις), ανώτερων διευθυντών του Ομίλου και μέλη του προσωπικού.

Η Ελληνική Τράπεζα (Επενδύσεις) Λτδ είναι πλήρως εξηρτημένη εταιρεία της Ελληνικής Τράπεζας Λτδ. Ιδρύθηκε το 1986 με κύριο στόχο την προσφορά ενός πλήρους φάσματος επενδυτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσα στα πλαίσια της αναπτυσσόμενης κυπριακής κεφαλαιαγοράς. Καθημερινό μέλημα της εταιρείας είναι η αναβαθμισμένη προσφορά υπηρεσιών προς το επενδυτικό κοινό και η εισαγωγή πρωτοποριακών επενδυτικών προϊόντων και μεθόδων διαχείρισης χαρτοφυλακίων. Η Εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στο Χρηματιστηριακό θεσμό το 1990 και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως μια από τις κυριότερες χρηματιστηριακές εταιρείες του νησιού.

Η Ελληνική Τράπεζα (Επενδύσεις) σήμερα απασχολεί περίπου 20 άτομα με υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης. Κτίζει πάνω σ’ ένα άριστο ανθρώπινο δυναμικό και επενδύει στη συνεχή προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Η Εταιρεία επικεντρώνει επίσης την προσοχή της στην ανάπτυξη και συνεχή αναβάθμιση της τεχνολογικής της υποδομής που αποτελεί ένα άλλο στρατηγικό της πλεονέκτημα.

Ο νέος χώρος όπου στεγάζονται οι εργασίες της Ελληνικής Τράπεζας Επενδύσεις, αποτελεί ένα σύγχρονο επαγγελματικό χώρο, όπου οι πελάτες θα μπορούν να συναλλάσσονται και να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά από το προσωπικό. Ξεχωρίζει για το ψηλό επίπεδο αισθητικής, άνεσης, τεχνολογίας και λειτουργικότητας.