You are here

Αιμοδοσία από το προσωπικό της NEDECO Electronics Ltd

16/09/2019 16:38

Δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα, η NEDECO Electronics Ltd διοργάνωσε την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 εθελοντική αιμοδοσία.

Στην αιμοδοσία συμμετείχε η διεύθυνση και το προσωπικό της NEDECO Electronics Ltd, καθώς και συνεργάτες της εταιρείας, στηρίζοντας την προσπάθειά της να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους Κύπριους πολίτες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία.

Αναφερόμενος στις αξίες που διέπουν την κουλτούρα της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της NEDECO Electronics Ltd, κ. Λουκιανός Ράφτης, δήλωσε πως ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά είναι στάση ζωής και η εταιρεία ενθαρρύνει τη συμμετοχή του προσωπικού της σε δράσεις που στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο. Στόχος, όπως είπε, είναι η εθελοντική αιμοδοσία να καταστεί θεσμός.

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς, τη CYTA και την Epic και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.